"Конкурс Панночка-2017"

17.05.2017   Administrator   Категорія: Шкільні свята, вечори, зустрічі

 

                Жінка — уособлення краси на землі, джерело добра, яке змінює світ.     Українка — утілення чарівності, лагідності, щирості й відданості. Протягом багатьох років наші дівчата доводили, що вони є найкрасивішими й найрозумнішими.

         5 травня 2017 року в ТСШ №7 І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням іноземних мов відбувся конкурс "Панночка-2017". У конкурсі брали участь 10 претенденток на перемогу, учениці 5-7 класів. Дівчата повинні були показати свій український костюм,   підготувати візитну картку, продекламувати вірш у ліричному змаганні, продемонструвати свій талант.  Останнє дефіле перетворило  сцену на справжній подіум. Дівчата вийшли в чарівних весняних сукнях, як справжні моделі, що викликало неймовірне захоплення у глядачів.

          Окрім цього, проводився конкурс на звання «Міс глядацьких симпатій», у якому впевнено перемогла Софія Волошин, учениця 6-Б класу. Хоча члени жюрі переконались, що всі дівчата  дійсно красиві, розумні, талановиті, веселі, стильні і кожну можна було назвати переможницею, титул "Панночка-2017" отримала учениця 6-А класу Христина Гайда. Віце-міс стала Анастасія Данилець (7-А клас), другою віце-міс стала Лебідь Марія (6-Б клас). Всі учасниці конкурсу також отримали перемогу в різних номінаціях.