Класна коляда

16.01.2018   Administrator   Категорія: Шкільні свята, вечори, зустрічі

У пору цьогорічних різдвяних свят учні 2-А класу та їхні мами мандрували з колядою, щедрівкою і віншуваннями домівками однокласників, учителів та організаціями, де працюють батьки.

Напередодні початку другого навчального семестру, саме на Василя, другокласники щедро засіяли перших чотирнадцять домівок. Сіяли не тільки пшеницею, а й гречкою, цукерками, копійками і навіть вітамінами. Вітали з новоріччям, із Різдвом, зі Старим новим роком і з Йорданем.

Учителька Лілія Євгенівна Цуп обдарувала посівальників  цукерками, пригостила смачнючими пампухами й компотом. Зустріла дітей пампухами і перша вчителька Наталія Ярославівна Сидорчук.

Увечері мами поділили між дітьми майже п’ятдесят кілограмів виколядуваних солодощів! Маленькі віншувальники їх заробили, адже під час канікул збиралися на репетиції, сумлінно вчили віршики і тексти пісень.

Першого навчального дня другокласники завітали із різдвяною програмою на нараду до вчителів школи, а відтак понесли благу звістку про народження Спасителя в колективи, де працюють їхні батьки. Дітей радо зустріли у видавництві «Лібра Терра», в редакції газети «Вільне життя плюс», у рекламній агенції «БУМ», у салоні краси «Be Berry beauty studio», в ресторані «Оскар» та в інших організаціях.