5-Б клас відвідав Тернопільський Центр Науки

15.04.2018   Administrator   Категорія: Шкільні свята, вечори, зустрічі

   5 квітня 5-Б клас  відвідав Тернопільський Центр Науки . Науково-демонстраційний навчальний центр «Центр Науки» -це місце, де можна навчатись та розважатись водночас, пізнавати світ, спостерігати явища природи, побачити на практиці фізичні властивості речовин, експериментувати та досліджувати. Центр науки -це сукупність музею науки, наукових установок, міні-лабораторій хімії, фізики та біології, а також цікаві наукові шоу. 

Окрім цього, у приміщенні відкрили також і музей інформаційних технологій, де зібрали техніку минулого. Експонати для музею збирали по всій Україні активісти станції Юних техніків та організація MagneticOne.org. 

Серед приладів є старі друкарські машинки, телефони, комп'ютерна техніка. 

            Багато років збиралися експонати, починаючи із перших учбових комп’ютерів, кінопроекційної техніки, фотоапаратів, магнітофонів. Тут є цікаві материнські плати, вінчестери, які вже не випускають, рахівниці, арифмометри, калькулятори, друкарські машинки.

Очевидно, тут буде цікаво і малим дітям, і спеціалістам, які добре розбираються.  Одним словом, нам дуже сподобався цей Центр і ми неодмінно  повернемось сюди знову.