Перший млинець нанівець, або як сьома школа в інтелектуальні ігри грала

20.02.2017   Administrator   Категорія: Шкільні свята, вечори, зустрічі

18 лютого у ТЗОШ №10 відбувся регіональний турнір 16 – го кубка Тернопільської області з українських інтелектуальних ігор «УНІКУМ» імені героя АТО Ореста Квача. Нашу школу представляли п’ятеро учнів: Костишин Катерина – 9 клас, Германюк Людмила та Цуп Юрій – 10 клас, Іващук Олег та Михайлів Андрій – 11 клас. В особистій першості троє пройшли у другий тур, а Цуп Юрій виборов третє місце, за що був нагороджений грамотою та призом (книгою).

У командному заліку наша команда не виграла, але показала хорошу підготовку й отримала подяку від Тернопільської облдержадміністрації та її департаменту сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту. Проте ми не засмучуємось, адже як усім відомо – перший млинець нанівець. Ми весело провели час, перевірили свої знання, удачу та інтуїцію, дізнались багато цікавого.

«Найбільше мені запам’яталось, - пригадує Люда Германюк, - як команда суперників з п’ятьох дівчат витягнула тему «Футбол України», у якій наш Юра орієнтується блискуче. Проте в наступному конкурсі, завдяки правильному налаштуванню, ми обрали щасливу для нас шашку з максимальою кількістю балів. Це ще раз доводить, що потрібно вірити в свої сили». Ми впевнені, що обов’язково переможемо, тож із нетерпінням чекатимемо наступної гри!

    7 Школа Унікум