Міс школи - 2014

11.12.2014   Administrator   Категорія: Шкільні свята, вечори, зустрічі

28 листопада у школі відбувся конкурс "Міс школи - 2014", в якому за звання найкращої змагались дівчата 7-9 класів школи.
Українські дівчата здавна славились своєю красою в усьому світі. Їм в усі віки були притаманні неповторність, врода, світлий розум, працьовитість, ввічливість, велика шана, багата фантазія. І багатьма такими рисами наділені і наші дівчата, які брали участь у цьому святі.

Конкурс розпочався з візитної картки кожної учасниці, де вони розповідали про себе, своє захоплення, таланти.

Наступний був «конкурс українських костюмів». Вишиванка – це один із найдавніших елементів українського одягу. Її носили усі: діти, чоловіки, жінки. Особливе значення мала вишиванка, вишита руками нареченої, і подарована майбутньому чоловіку. Хрестик до хрестика – квітка. Отак, стараннями молодої дівчини і створювався неповторний шедевр, український костюм. Це нам і продемонстрували наші учасниці.

На ура пройшов конкурс «Мої таланти». Тут були представлені  і пісні, і танці, і декламування віршів, а також вражаючим були картини та ікони, вишиті бісером. Також був конкурс з глядачами, де вони могли заробити додаткові бали для своєї фаворитки.

А в конкурсі «костюм з підручних матеріалів» дівчата порадували, як і суддів так і глядачів. Своїми костюмами красуні довели, що вони творчі та креативні. В «інтелектуальному конкурсі» дівчатам задали таке запитання «Якби ви мали чарівну паличку, то які три бажання ви б здійснили?» Усі учасниці без винятку забажали миру, спокою та злагоди в країні.

Перемогу у конкурсі, титул "Міс школи" та корону здобула Шинкляр Надія, учениця 9А класу. 

Міс школи

Директор школи Константинова Світлана Миколаївна та «Містер школи» Фундітус Ілля нагородили конкурсантів стрічками, грамотами та солодкими подарунками.

Титул «І Віце –Міс» отримала Пиріжок Ірина, «ІІ Віце-Міс» - Подуфала Тетяна. А «Міс глядацьких симпатій» отримала Панич Оксана, яка отримала більшу частину голосів. Інші дівчата перемогли у номінаціях «Міс Чарівність», «Міс Грація», «Міс фантазія» та «Міс Ніжність».

    Конкурс Міс-Школи Шкільні Свята