Олеся Ігнатова — 9-Б - психологічна гра «Аукціон життєвих цінностей»

13.02.2020   Administrator   Категорія: Шкільні свята, вечори, зустрічі

В 9-Б класі 11 лютого 2020 року пройшла психологічна гра «Аукціон життєвих цінностей», яку організувала практичний психолог школи.

Що означає поняття «життєві цінності»? Якими вони бувають? Чи однакові вони в людей? Такі питання постають перед учнями на початку психологічної гри. А далі після пояснення правил гри учні за жетони купували «лоти» - життєві цінності. Після розпродажу «лотів» в класі двоє учнів, в яких по завершенню торгів залишились лоти, виступили меценатами та надали двом іншим учням у класі можливість придбання ще одного «лоту». Ну і як же без дива - у класі були додатково подаровані «лоти» тим, хто зумів переконати присутніх в тому, що вони дійсно дуже їм необхідні.

Інтерактивна форма гри дозволила учням робити свій вибір, аналізувати куплені лоти та усвідомлювати найважливіші цінності у житті кожної людини – здорова сім’я,  друзі, знання, а також гра наштовхує на розуміння важливих речей у житті, осмислення поняття «життєва цінність».

В класі був присутній «міжнародний експерт-спостерігач» з питань проходження аукціону - класний керівник Кузь Віта Миколаївна, яка наприкінці заняття ділилася думками з приводу проходження «Аукціону життєвих цінностей», бажала учням на майбутнє правильно формувати та  цінувати свої цінності.