Учні 5-А прийняли участь у акції «Миколай про тебе не забуде»

11.01.2021   Administrator   Категорія: Шкільні свята, вечори, зустрічі

Учні 5-А прийняли  участь у акції «Миколай про тебе не забуде». Ми виступили у ролі помічників святого Миколая і відвезли подарунки у ПЕТРИКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ КОМУНАЛЬНИЙ ДИТЯЧИЙ БУДИНОК-ІНТЕРНАТ.

Любі друзі!

Вітаємо вас із Днем Святого Миколая і з величезною приємністю передаємо від нього привіт і подарунки.

Чудотворець знає усе кожного з вас. Його ангелики весь рік спостерігають за вами і записують усі ваші гідні вчинки до Світлої книги добрих справ. А якщо ви обманюєте, лінуєтеся, говорите погані слова, ображаєте інших, не слухаєте вихователів, то ангелики записують усе це до Темної книги гріхів.

Святий Миколай просив передати, що пишається вами, бо в темній книзі зовсім небагато записів. Тож і надалі не засмучуйте Чудотворця. Будьте слухняними, ввічливими, добре поводьтеся, допомагайте одне одному, не лінуйтеся, сумлінно навчайтеся, працюйте і любіть тих, хто поруч.

Не забувайте молитися, адже Господь завжди чує ваші молитви. І Святий Миколай не припиняє молитися за те, щоб усі ви були щасливими в мирній і багатій Україні.

Чудотворцю приємно, коли ви посміхаєтеся, радієте. А найбільше його тішать ваші гідні вчинки і добрі серця. Це найкращий подарунок для Миколая! Повірте нам, адже ми працюємо його помічниками.

Ангелики турботливо обіймають кожного з вас своїми крильцями, щоби вам було тепло і затишно в цьому світі. А ми бажаємо вам здоров’я і радості. Хай у вашому житті буде багато добра і див!

Щасливого всім Нового 2021 року!

З любов’ю — помічники Святого Миколая з 5-А класу Тернопільської спеціалізованої школи  І-ІІІ ступенів №7 з поглибленим вивченням іноземних мов.