Усе починається з мами!

15.05.2018   Administrator   Категорія: Шкільні свята, вечори, зустрічі

Учні 2-А класу подарували мамам до їхнього свята казку «В пошуках чарівної квітки». Підготувала її з дітьми вчителька Лілія Євгенівна Цуп за допомогою музичного керівника Галини Орестівни Рудої та хореографа Зоряни Олегівни Світлик.

У виставі йшлося про пригоди Петрика П’яточкіна, котрий вирішив знайти для своєї мами чарівну квітку. Хлопчикові допомагали Їжачок, Коза зі своїми дітками-козенятками, Зайчиха із зайченятами, Промінчик, Попелюшка… Петрик був змушений подолати перешкоди: уникнути арешту охорони короля, виконати завдання трійки Бабусь Ягусь, котрі ледь не зварили з хлопчика суп. Упродовж подорожі Петрик навчився бути ввічливим і допомагати іншим навзаєм. А ще переконався, що для всіх живих створінь на планеті їхні мами — найдорожчі.

Дуже зворушливо звучали пісні про матусь у виконанні діток. Прикрасили виставу і таночки. Не тільки П’яточкін, а й усі другокласники здійснили для своїх найдорожчих справжній подвиг — подарували чудове свято. Наприкінці кожна мама отримала від своєї дитини сюрприз — власноруч виготовлений лепбук.

— Ми дуже старалися, аби створити мамам і всім присутнім у цьому залі святковий настрій, — сказала Лілія Євгенівна. — Діти виготовили для своїх матусь подарунки, яких досі ще ніхто в нашій школі не робив. Кожна дитина готувала це не один день і навіть не один тиждень, вкладала туди велику працю, любов, тепло, старання, ніжність. Тому, коли будете все це розглядати, не забудьте віддячити дітям обіймами і поцілунками.

Мами плакали, коли роздивлялися подарунки, які й справді стали для всіх несподіванкою. Кожна знайшла там своє фото в обрамленні пелюсток із найтеплішими словами, розповідь, віршик про себе і навіть свій портрет. Кожна пошкодувала, що інколи сварить дитину, але водночас упевнилася, що попри все залишається для неї цілим всесвітом, великим сонцем любові.