Альтернативна олімпіада "Психотерапевт власного Я"

22.02.2019   Administrator   Категорія: психологія

В грудні 2018 року 4 учениць з 8 та 9 класів нашої школи брали участь в альтернативній психологічній олімпіаді «Терапевт власного Я», яку проводили працівники лабораторії якості навчання обдарованої дитини Тернопільського комунального методичного центру науково-освітніх інновацій та моніторингу. Учениця 9-Б класу Жирякова Валерія пройшла у фінал.

За перемогу у фіналі 20 лютого 2019р. на базі ТЗОШ№23 боролись 11 фіналістів - переможців 4-х відбіркових етапів із семи навчальних закладів міста (Жирякова Лера приймала участь від нашої школи). Олімпіада проходила в 4 тури, у яких учасники мали змогу повправлятися у знанні психологічних понять, а також у вмінні презентувати себе, шукати плюси і мінуси у життєвих ситуаціях, використовувати засоби невербального спілкування. Завдання було складено так, щоб учасники продемонстрували та вдосконалили практичні навички, які знадобляться у повсякденному житті: вміння вирішувати проблеми, керувати своєю поведінкою, долати труднощі.     

Олімпіада пройшла в творчій та комфортній атмосфері, школярі сповна розкрили свої таланти, успішно відповіли на усі завдання, за що й отримали заслужені нагороди: сертифікати учасників та дипломи фіналістів, призи від управління сім’ї, молодіжної політики та спорту, а переможці – грамоти управління освіти і науки Тернопільської міської ради та подарунки від Тернопільських видавництв - «Мандрівець» та "Навчальна книга – Богдан".