В очікуванні свят...

11.12.2014   Administrator   Категорія: Шкільні новини

Зима... Вона завжди неповторна. В повітрі - морозний запах, у серці - бажання дива, чуда. Наближаються свята...

19 січня в Українському домі «Перемога» міський голова Тернополя Сергій Надал урочисто привітав переможців конкурсу на кращий макет Різдвяної шопки «Різдвяне диво», а також вручив їм подяки та грошові нагороди за утвердження християнських традицій та відродження духовних цінностей українського народу. Нагороди отримали як представники духовних храмів міста, так і колективи учнів та окремі тернополяни, які представили свої роботи у цьому конкурсі.
«Із року у рік у Тернополі проводиться конкурс на кращий макет Різдвяної шопки і увесь цей час представлені роботи вражають своєю оригінальністю у техніці виконання, – каже Сергій Надал. – Щиро вітаю переможців конкурсу, бажаю усім надії та миру в Україні, а також творчих ідей на нові проекти».

Подяку міського голови за ІІІ місце з врученням сертифікату у розмірі 300 грн. за оригінальне представлення Різдвяної шопки отримав учні 11 класу Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7 з поглибленим вивченням іноземних мов Тернопільської міської ради Тернопільської області Козачок Володимир, Мозговий Орест (керівник, вчитель трудового навчання Бомок Анатолій Ярославович).

 


Бажаючи створити святкову атмосферу, діти підготували приміщення рідної школи  до свят.

З особливою нетерплячістю, трепетом чекають діти приходу Святого Миколая. Напередодні вчать вірші, пісні, пишуть листи. Так, учні 2Б класу (під керівництвом вчителя християнської етики Рудої Г.О.) підготували інформаційний куточок "В очікуванні дива", де представили малюнки, легенди, приказки, перекази про Святого.

Проте, усі учні школи вміють не тільки мріяти, але і діяти! Знаючи, що Святий Миколай приходить до дітей, вихованці школи захотіли створити свято дорослим. Спільно зі своїми батьками учні підготували "Подарунки від Святого Миколая"  для бійців АТО. Черговий раз діти написали листи, намалювали малюнки, виготовили обереги. Зібравши теплі шкарпетки, рукавиці, шапки та солодощі, вони сформували подарунки захисникам України.

Діти ТСШ№7 в молитві до Святого Миколая просять  берегти наших воїнів. Впевнені, що їхні подарунки принесуть бійцям на Сході часточку тепла й любові. 

Вже 8 грудня 2014 року черговий вантаж поїхав на схід.

Слава Україні! Героям слава!