Вчитель року - 2015

20.02.2015   Administrator   Категорія: Шкільні новини

15-16 січня 2015р. 4 учителів ЗНЗ міста Тернополя взяли участь у фіналі обласного туру всеукраїнського конкуру «Вчитель року - 2015». Учасники представляли журі індивідуальні блоги и сайти, самостійно підготовлені освітні проекти, моделювали власні та аналізували запропоновані відеоуроки, виконували фахові контрольні роботи.

У номінації "Правознавство" переможцем стала Кульчицька Тетяна Володимирівна, вчитель правознавства Тернопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №7

10434071_718436728276834_5510349545803749466_n

2 жовтня 2015 року, у Миколаєві назвали імена переможців фінального етапу третього (заключного) туру ХХ Всеукраїнського конкурсу «Учитель року» з чотирьох номінацій. Урочистості пройшли в Обласному будинку художньої творчості.

У номінації «Правознавство» – Кульчицьку Тетяну Володимирівну, учителя Тернопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 7 з поглибленим вивченням іноземних мов.

Нагороди переможцям та учасникам вручив голова підкомітету з питань освіти Комітету Верховної Ради України з питань науки та освіти Тарас Кремень.Народний депутатнаголосив: «У ці дні ми відзначаємо не тільки переможців цього прекрасного й одного з найкращих українських конкурсів. Ми вшановуємо педагогів – за ними стоять діти, за ними стоїть молодь, за ними стоїть Україна. Я прекрасно знаю, що, де б ми не були, і які б часи не настали, слово «вчитель», поняття «школа» і «знання» завжди будуть атрибутом мудрості, поваги й пошани до людей, які несуть знання, творять великі й прекрасні дива» .

Також із вітальним словом до учасників звернулися: Голова Миколаївської обласної ради Володимир Луста, директор департаменту освіти, науки та молоді Миколаївської облдержадміністрації Алла Веліховська, виконуючий обов’язки директора Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Василь Шуляр, Голова Миколаївської обласної організації профспілки працівників освіти і науки, заслужений працівник освіти України Віра Оборонько. До привітань долучилися представники ділових кіл міста й області, освітяни, меценати, преса і телебачення, які докладають чимало зусиль для розвитку освітньої галузі. 

Педагогічний колектив та учні ТСШ№7 також приєднуються до привітань.

Вчителі, прості педагоги,
Часом непомітні і скромні.
Ви в життя нам відкриваєте дороги,
Куєте золотий запас країни.

У вас в руках майбутнє держави,
Її алмазний фонд, а простіше - діти.
Вчителями вас звуть по праву,
І звання це вище всіх на світі.

Себе ви віддаєте без залишку,
Несучи в світ зерна знань знову і знову.
Ми бажаємо вам щастя і достатку.
Від нас квіти, посмішки і любов!