Бібліотечний фестиваль

02.10.2017   Administrator   Категорія: Шкільні новини

                                   Бібліотечний фестиваль

      На другий день бібліотечного фестивалю учні 3-А класу ТСШ №7 прийняли участь у заході , який мав назву - Сторітелінг" Казка по колу". Бібліотекарі  ознайомили молодших школярів зі своїм новим проектом "Розвиток фантазії і уяви", який реалізовують разом з медіа лабораторією ПК "Березіль".

      Чому саме ми звернулися до сторітеллінгу? Власне тому, що сьогодні спілкування все більше йде у віртуальному середовищі. Реальне спілкування стає предметом розкоші, таким собі мистецтвом, якому треба знову навчати дітей та дорослих, і до якого необхідно повертатися.

       Адже сторітеллінг – це спосіб передачі інформації через розповідання історій. Людство займалося цим весь час: казки, міфи, легенди. 

          От і ми, популяризуючи літературу  для молодших школярів і заохочуючи дітей до  активного читання, вирішили разом з керівником медіа лабораторії Оксаною Ратушняк залучити юних читачів до створення власних історій,

передаючи їх по колу, тим

 самим  об"єднуючи всіх присутніх в одну читацьку сім"ю.

Казку поколу вибрали фантастичну, тому і розповіді були

 незвичайні , а іноді і смішні. 

Подорож фантастичною Галактикою видалась дуже цікавою і пізнавальною.

 Впевнені, ця зустріч  лише перша ластівка у реалізації творчого проекту бібліотеки. Записані на основі дитячих історій оповідання і казки маємо намір озвучувати і записати в медіа лабораторії ПК "Березіль".

  Ось так і поповнюватиметься наша бібліотечна медіатека.