Гай біля школи

11.12.2014   Administrator   Категорія: Шкільні новини

2014 -2015 навчальний рік особливий для дружної шкільної родини - це рік 60 – річчя школи.

На честь ювілею рідної "альма-матері" 6 листопада діти із захопленням висаджували дерева та кущі на ділянці біля школи. Кращі учні 11-х класів завзято викопували ямки та обережно опускали в них саджанці. На розробкою ландшафтного дизайну території працювали учні 11-А класу Петенко Ірина та Бенч Соломія (в майбутньому вони планують отримати освіту дизайнера та архітектора).

Виконуючи задум наших дизайнерів було закладено біля школи гай. До організації та проведення даного заходу долучилась громадська рада департаменту екології та природних ресурсів Тернопільської обласної державної адміністрації в особі Філя Олександра Григоровича. Завдяки плідній співпраці громадської ради з лісовими господарствами області та навчальними закладами, було здійснено насаджень на кілька тисяч гривень.

 Випускники покладають обов’язок на майбутні покоління, які повинні доглядати за молоденькими саджанцями. Кожен учасник цього заходу сподівається, що посаджені кущі калини зацвітуть навесні прекрасними суцвіттями. І ці природні символи єдності поколінь дуже довго будуть милувати погляд усім, хто працює та навчається у сьомій школі.