Катерина Константинова - володарка Срібної нагороди Pearson National Teachіng Awards у Великобританії

26.06.2023   Administrator   Категорія: Шкільні новини

«Нашого цвіту –по цілому світу»

       Талановита, наполеглива і надзвичайно працьовита - такою знають Катерину Константинову в рідній ТСШ №7. Сьогодні вона володарка  Срібної нагороди Pearson National Teachіng Awards у номінації «Найкраща учителька початкової школи»! І це не просто черговий диплом, а визнання її професійності, досконалості в освітній діяльності, пошанування надзвичайно важливої праці учителя у Великобританії. Високо цінують пані Катерину в Malmesbury Primary School Лондона, де вона працює завідувачкою кафедри   англійської мови та навчає дітей. Пишається  значним досягненням  своєї випускниці ТСШ №7 !

           Ще у 2013 році з ініціативи та за сприяння Катерини Константинової було розпочато співпрацю між нашою школою та  Avenue Primary School Лондона. Делегація британських колег двічі приїжджала  в ТСШ №7 для того, щоб поділитися досвідом, методикою навчання розмовної англійської мови найменших школярів у якнайкоротший термін,  продемонструвати практичні вміння  щодо цього на заняттях літнього мовного табору. Далі співпраця продовжувалася онлайн. На жаль, запланований візит учительської делегації до Лондона так і не відбувся через нестабільну політичну ситуацію в країні, згодом – COVІD, а тепер – війну…

           В умовах  надскладного сьогодення  в Україні ми особливо горді за тернополянку, українку, патріотку рідного краю Катерину Константинову, яка своїми досягненнями славить нашу націю у світі! Pearson National Teaching Awards засновано в 1998 році у Великобританії з метою щорічного відзначення найкращих педагогів у 15-ти номінаціях  початкової, середньої та вищої освіти. За умовами конкурсу Срібна нагорода дає можливість взяти участь у листопаді 2023 року в наступному етапі, отож, перед пані Катериною нові можливості, віддана улюблена праця, що обов’язково увінчається успіхом. З Україною в серці  - у новий переможний день!