Додаток до наказу від 19.02.2019р. "Правила користування мобільними телефонами під час освітнього процесу..."

28.02.2019   Administrator   Категорія: Документація

Додаток                            до наказу від 19.02.2019р. 

 

Правила користування мобільними телефонами під час освітнього процесу в Тернопільській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №7 з поглибленим вивченням іноземних мов

І. Загальні положення

  1. «Правила користування мобільними телефонами під час освітнього процесу в ТСШ №7» (далі – Правила) є обов’язковими для виконання усіма учасниками: учнями, учителями, батьками (далі – учасник освітнього процесу).
  2. Дотримання Правил підвищує якість та ефективність освіти, гарантує психологічно комфортні умови освітнього процесу.
  3. Школа не несе відповідальності за збереження мобільних телефонів і не займається їх пошуком. Випадки крадіжок мобільних телефонів розглядаються тільки за заявою власника в місцевому відділені поліції.

ІІ. Умови користування мобільними телефонами

  1. Під час уроків, виховних годин, позакласних заходів, у шкільній бібліотеці необхідно вимикати або переводити телефон у режим «без звуку».
  2. Перед початком уроку чи виховного заходуучень зобов’язаний  забрати телефон з робочого місця (покласти його у спеціальну скриньку чи у портфель).
  3. Користуватися мобільними телефонами на уроці, виховному заході можна лише із дозволу вчителя чи в разі виникнення надзвичайної ситуації.
  4. Учасникам освітнього процесу заборонено у школі слухати радіо та музику в гучному режимі, фотографувати, робити звукові записи, знімати відео мобільним телефоном з метою пропаганди жорстокості і насильства, свідомо завдавати шкоди іміджу школи.
  5. Учасники освітнього процесу мають право на перервах, в позаурочний час використовувати телефони у школі лише як засіб комунікації: дзвонити, надсилати СМС-повідомлення, обмінюватися інформацією, слухати радіо і музику у навушниках, не заважаючи іншим учасникам освітнього процесу.

ІІІ. Відповідальність

  1. За порушення Правил учень може отримати попередження, зауваження, запис у щоденнику.
  2. У разі систематичного порушення Правил учитель може  написати доповідну на ім’я директора, вимагати пояснювальної від учня, повідомити класного керівника з метою виклику батьків для проведення роз’яснювальної бесіди. 
Авторизація
Шкільне життя
Увага! Батькам першокласників! МОЗ виклало в новій редакції форму первинної облікової документації № 086/о Другий Міжнародний освітній саміт у Мюнхені - збереження і розвиток національної ідентичності (партнерська співпраця із Schule-UA) НАКАЗ 02.05.24 Тернопіль № 20 Про організоване завершення 2023/2043 навчального року та проведення підсумкового оцінювання учнів НАКАЗ 02.05.2024 № 19 Про звільнення від проходження ДПА учнів ТСШ№7, які завершують кожен рівень повної загальної середньої освіти , у 2023/2024 навчальному році Оголошення про проведення конкурсу на заміщення посади директора Тернопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №7 з поглибленим вивченням іноземних мов Тернопільської міської ради Тернопільської області Заява про зарахування до закладу освіти Про порядок організації та проведення електронного зарахування дітей до першого класу Інформація для батьків майбутніх першокласників

Національна дитяча гаряча лінія