Вистава «Різдвяна ялинка»

14.01.2022   Administrator   Категорія: Шкільні свята, вечори, зустрічі

Тут можна переглянути виставу

13 січня, у Старий Новий рік, учасники учнівського театру та хору під керівництвом Пискливець Наталі Михайлівни і Артимук Оксани Олегівни поставили виставу «Різдвяна ялинка».

Учасники театрального дійства показали оригінальну та цікаву версію виникнення звичаю прикрашати ялинку до Різдвяних свят. Окрім традиційних для українського вертепу ролей Марії, Йосипа, ангела, пастухів та мудреців, у виставі були незвичні персонажі – Ялинка, Пальма та Олива – дерева, які за легендою, росли поряд із хлівом, у якому народився маленький Ісус. Не оминули увагою і святого Миколая, образ якого все частіше повʼязують саме з різдвяними святами. Головна ялинка України традиційно запалюється на Софійській площі у день Святого Миколая.

Глядачі отримали задоволення від цікавої та повчальної вистави, а для юних акторів-початківців це була вдала прем’єра!

 

 

Авторизація
Шкільне життя
Увага! Батькам першокласників! МОЗ виклало в новій редакції форму первинної облікової документації № 086/о Другий Міжнародний освітній саміт у Мюнхені - збереження і розвиток національної ідентичності (партнерська співпраця із Schule-UA) НАКАЗ 02.05.24 Тернопіль № 20 Про організоване завершення 2023/2043 навчального року та проведення підсумкового оцінювання учнів НАКАЗ 02.05.2024 № 19 Про звільнення від проходження ДПА учнів ТСШ№7, які завершують кожен рівень повної загальної середньої освіти , у 2023/2024 навчальному році Оголошення про проведення конкурсу на заміщення посади директора Тернопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №7 з поглибленим вивченням іноземних мов Тернопільської міської ради Тернопільської області Заява про зарахування до закладу освіти Про порядок організації та проведення електронного зарахування дітей до першого класу Інформація для батьків майбутніх першокласників

Національна дитяча гаряча лінія