Перший Новий рік у школі

24.12.2015   Administrator   Категорія: Шкільні свята, вечори, зустрічі

Новий рік - свято, яке відзначають багато народів відповідно
до прийнятого календаря.

Сьогодні, 24 грудня, в Тернопільській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №7 з поглибленим вивченням іноземних мов, випала прекрасна нагода побувати на святкуванні Нового року у початковій ланці. Виховний передноворічний захід провели зі своїми учнями-першокласниками  Діденко Л.А. Пилипчук Н.В., Волинець Б.М.

Принцеси, Сніжинки, Зайчики, Білочки, Лисички, Мушкетери та ще багато казкових персонажів танцювали довкола новорічної красуні.  Дітки дуже гарно підготувалися до виступу і показали, які вони артисти. Концерт був насичений гарними віршами, загадками, та яскравими пісеньками.

Діти зустріли свій перший Новий рік у школі.

 

Авторизація
Шкільне життя
Увага! Батькам першокласників! МОЗ виклало в новій редакції форму первинної облікової документації № 086/о Другий Міжнародний освітній саміт у Мюнхені - збереження і розвиток національної ідентичності (партнерська співпраця із Schule-UA) НАКАЗ 02.05.24 Тернопіль № 20 Про організоване завершення 2023/2043 навчального року та проведення підсумкового оцінювання учнів НАКАЗ 02.05.2024 № 19 Про звільнення від проходження ДПА учнів ТСШ№7, які завершують кожен рівень повної загальної середньої освіти , у 2023/2024 навчальному році Оголошення про проведення конкурсу на заміщення посади директора Тернопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №7 з поглибленим вивченням іноземних мов Тернопільської міської ради Тернопільської області Заява про зарахування до закладу освіти Про порядок організації та проведення електронного зарахування дітей до першого класу Інформація для батьків майбутніх першокласників

Національна дитяча гаряча лінія