5-Б у Львові

26.10.2017   Administrator   Категорія: подорожуємо

22 жовтня  у неділю вранці, моросів дрібний дощик, а 5-Б відправляється у мандрівку «Тернопіль-Львів».

Спочатку ми відвідали «Шевченківський гай» - це музей під відкритим небом, в якому зібрано понад сотню різних пам’яток архітектури. Це і  хати під солом’яною стріхою, церкви, каплиці, а також олійня, водяний млин, сукновальня, кузня та багато інших цікавих будівель.

Після цього ми піднялися на оглядову Вежу, пройшовши  230 сходинок на верх. Підставляючи руку – здавалось ніби ціле місто на ній. Ми зробили дуже багато фото, а також кожен отримав свій портрет за 3 хв. Там було вражаюче!

Пізніше ми відправились у саме місто. Прогулюючись  заходили у різні сувенірні магазинчики, купляючи щось на згадку. Звичайно ж всі проголодались і не могли не зайти у McDonald’s. Поїли, відпочили і відправились далі.

Наступна екскурсія проходила у кав’ярні. Де дізналися весь шлях кави до магазину.

Проте найголовніше – це Львівська велетенська Ратуша, в якій розміщується центральна міська влада Львова. Висота якої – 65 м, або 408 сходинок,  які змушені були пройти усі хто хотів піднятися на гору.  Зверху можна було насолоджуватися краєвидами історичного Львова. Там було дуже захоплююче та прикольно.

Одним словом : поїздка нам дуже сподобалася  і точно запам’ятається на довго.