6-Б подорожує

06.11.2017   Administrator   Категорія: подорожуємо

14-15 жовтня 2017 р. батьки та учні 6-Б класу здійснили подорож у мальовничі куточки нашої країни за маршрутом Тернопіль-Меджибіж -Вінниця-Умань.

Діти відвідали фортецю Меджибіж, яка жодного разу не була взята приступом ворогами.  Також здійснили романтичну прогулянку стежками кохання у наіональному парку "Софіївка".

"Юні мандрівники" та їх батьки мали змогу побувати на вечірньому феєричному шоу фонтанів у місті Вінниці. Не залишили поза увагою музей ретро-автомобілів, музей садибу М.І.Пирогова, музхей-аптеку та  церкву-некрополь.

Екскурсія вийшла насиченою, цікавою, а головне - пізнавальною. Всі мандрівники отримали багато незабутніх вражень.

Авторизація
Шкільне життя
Увага! Батькам першокласників! МОЗ виклало в новій редакції форму первинної облікової документації № 086/о Другий Міжнародний освітній саміт у Мюнхені - збереження і розвиток національної ідентичності (партнерська співпраця із Schule-UA) НАКАЗ 02.05.24 Тернопіль № 20 Про організоване завершення 2023/2043 навчального року та проведення підсумкового оцінювання учнів НАКАЗ 02.05.2024 № 19 Про звільнення від проходження ДПА учнів ТСШ№7, які завершують кожен рівень повної загальної середньої освіти , у 2023/2024 навчальному році Оголошення про проведення конкурсу на заміщення посади директора Тернопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №7 з поглибленим вивченням іноземних мов Тернопільської міської ради Тернопільської області Заява про зарахування до закладу освіти Про порядок організації та проведення електронного зарахування дітей до першого класу Інформація для батьків майбутніх першокласників

Національна дитяча гаряча лінія