7-В психологічна гра

26.11.2021   Administrator   Категорія: психологія

У сьомих класах школи проводилась психологічна гра «Аукціон життєвих цінностей». Тепер ця гра 25 листопада 2021р. завітала у гості до учнів 7-В. В кожному класі по-різному проходять «торги», учні на свій розсуд «купують» за жетони лоти – «життєві цінності».  Гра допомагає учням  побачити в аспекті «аукціону» складність вибору життєвих цінностей на практиці;  зміцнювати позитивні цінності та переконання учнів стосовно майбутнього; позитивно спрямовує на повноцінні міжособистісні стосунки; розвивати самопізнання; вчити дітей приймати правильні життєві рішення, робити виважені вчинки замість того, щоб діяти імпульсивно; формувати почуття відповідальності за свої діяння; вдосконалювати вміння висловлювати свою думку; виховувати доброзичливість, людяність і тактовність.

            В кінці гри при обговоренні учням пропонується сфотографувати ті життєві цінності, які вони придбали і через певний час (3-5 років) подивитись на той вибір, який вони зробили. І поставити собі запитання  «чи правильний вибір зроблений?», «чи якусь цінність обміняли б на іншу?», «чи хотілось би ще мати у житті якусь цінність?».

    В класі був присутній «міжнародний експерт-спостерігач» з питань проходження аукціону - класний керівник Галина Романівна, яка здійснила маленьке диво - дала можливість одній учениці у класі придбати ту цінність, яку не було придбано і після обговорення "торгів" усвідомлено, що це важлива цінність у житті.

Авторизація
Шкільне життя
Увага! Батькам першокласників! МОЗ виклало в новій редакції форму первинної облікової документації № 086/о Другий Міжнародний освітній саміт у Мюнхені - збереження і розвиток національної ідентичності (партнерська співпраця із Schule-UA) НАКАЗ 02.05.24 Тернопіль № 20 Про організоване завершення 2023/2043 навчального року та проведення підсумкового оцінювання учнів НАКАЗ 02.05.2024 № 19 Про звільнення від проходження ДПА учнів ТСШ№7, які завершують кожен рівень повної загальної середньої освіти , у 2023/2024 навчальному році Оголошення про проведення конкурсу на заміщення посади директора Тернопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №7 з поглибленим вивченням іноземних мов Тернопільської міської ради Тернопільської області Заява про зарахування до закладу освіти Про порядок організації та проведення електронного зарахування дітей до першого класу Інформація для батьків майбутніх першокласників

Національна дитяча гаряча лінія